Raats Consultancy is opgericht door Valentijn Raats.

Ik ben een gedreven, gedisciplineerde en communicatief vaardige insolventiespecialist en heb gedegen kennis en jarenlange ervaring opgedaan in de insolventiepraktijk en bewindvoering. Ik beschik over aantoonbare leidinggevende kwaliteiten, heb bestuurservaring en heb de ambitie om mijn kennis en ervaring in te zetten om daarmee op zoek te gaan naar praktische- en werkbare oplossingen voor particulieren en bedrijven. Regelmatig word ik gevraagd als adviseur, bemiddelaar of gemachtigde rondom insolventievraagstukken.

 

Ik ben altijd opzoek naar toegewijde partijen die aantoonbaar voeling hebben met aspecten van het werkveld. Partijen die elkaar inspireren, aanvullen en/of versterken. Door jarenlange ervaring en samenwerking met rechters, bewindvoerders, advocaten, maatschappelijk werkers en cliëntbegeleiders, lukt het mij telkens weer om ter zake kundige mensen aan te trekken, in te zetten en duurzaam aan me te binden. 
Als enthousiast netwerker, lid van diverse adviescommissies, docent aan een opleidingsinstituut voor bewindvoerders en voormalig bestuurslid van de beroepsvereniging voor bewindvoerders Wsnp, kom ik met heel veel mensen en partijen in contact. Die contacten leiden vroeg of laat tot een samenwerking of inzet van kennis en expertise over en weer. 

 

Naast eigenaar en adviseur van Raats Consultancy ben ik als teamleider verbonden aan Zuidweg & Partners

CV Valentijn Raats December 2021
PDF – 155,0 KB 123 downloads